IT, telekomunikaciona resenja

We are a company established in 2018 and our main focus is in information technologies. Based on the analysis of the market, we decided for an independent entry into the telecommunication market.

Obavestenje o obradi podataka Ringtel

Preuzimanje

Ugovor o pruzanju elektronskih komunikacionih usluga Ringtel

Preuzimanje

Opsti uslovi Ringtel

Preuzimanje

Tarife RingTel

Preuzimanje

VoiPex PBX

Ovaj sistem pored osnovne telefonije pruza i dodatne usluge, veze sa drugim sistemima, nemaju tehnicke licence niti bilo kakvih tehnoloskih ogranicenja pa samim tim ne zastarevaju.

SMS-postar

Ova usluga omogucava izuzetno brzu i ciljanu isporuku kljucnih informacija vasim klijentima, pretplatnicima, clanovima organizacije.

IP telefoni

I ako postoji veliki broj proizvodjaca IP telefona na trzistu, odlucili smo se da ponudimo uredjaje GRANDSTREM-a jer smatramo da su njihovi proizvodi od kvalitetniog izdrzljivog materijala, modernog dizajna i veoma povoljne cene.

Mikrotik

RouterOS i njegov hardver RouterBOARD su visoko napredni proizvodi, dostupni po veoma razumnoj ceni. Njihova ugradjena funkcionalnost moze da se uporedi sa opremom koja inace kosta deset ili u nekim slucajevima i vise stotina puta vise.

ASK-Alarm, SMS, konferencija

Ovo je web aplikacija, osmisljena je za upozorenje, informisanje i dinamicku komunikaciju. Aplikacija je u pocetku bila namenjena odredejnim grupama korisnika, kao na primer vatrogascima, hitnoj pomoci i slicno.