Koje je najbolje resenje za telefoniranje?

Danas se svi pitaju: Koje je pravo telefonsko resenje? VoIP telefonija da ili ne?

Pronasli smo odgovarajuce odgovore na ova pitanja i profesionalno vas mozemo posavetovati u odabiru opreme i usluga pogodnih za vas. U tu svrhu smo testirali i odabrali neke od najprikladnijih komponenti koje preporucujemo.

Kljucni elementi IP PBX – VoiPex (IP PBX) je proizov koji smo mi razvili.

Bezbednost i stabilnost su kljucni delovi svake mreze tako da posvecujemo veliku paznju zastitnim zidovima i mreznim ruterima.


VoiPex

IP PBX ili IP razvodne ploče su dizajnirane u tri klase veličine, svaka prilagođena svom asortimanu potrošača.

Pročitaj više


Dialogic oprema

U svetu telefonije postoje dosta različitih standarda, od klasičnog TDM sveta do PSTN-a, i IP u kojem su standardni H323 i SIP najobičniji.

Pročitaj više


Linux

Linux je operativni sistem budućnosti. Kao platforma otvorenog koda stalno se unapređuje i nadograđuje i ostaje sigurno i brzo.

Pročitaj više

IP Telefoni

Od velikog broja proizvođača IP telefona na tržištu, odlučili smo da ponudimo uređaje iz Grandstream-a. Verujemo da su njihovi proizvodi od kvalitetnog, izdržljivog, modernog dizajna i vrlo povoljne cene.

Pročitaj više


Mikrotik

RouterOS i pripadajući hardver RouterBOARD su visoko napredni proizvod, dostupan po veoma razumnoj ceni. Njihova ugrađena funkcionalnost može se uporediti sa opremom koja inače košta deset ili u određenim slučajevima nekoliko stotina puta više.

Pročitaj više


Cisco mrežna oprema

Cisco Netvork Sistems su osnova za usluge i programe koji se koriste za postizanje maksimalnog potencijala kompanije.

Pročitaj više